Visa obesvarade inlägg | Visa aktiva trådar Aktuellt datum och tid: 15 nov 2018, 08:03



Svara på tråd  [ 2 inlägg ] 
 Xubuntu tappar inställningar efter omstart 
Författare Meddelande

Blev medlem: 07 dec 2012, 17:39
Inlägg: 4
OS: Ubuntu
Svara med citat
Inlägg Xubuntu tappar inställningar efter omstart
Hej, jag har problem med min Xubuntu 12.10 64-bit.

Jag ställer in exempelvis följande:
  • Tangentbord (repeteringsfördröjning)
  • Underscan i ATI Catalyst
  • Bakgrundsbild

Men när jag startar om så har den "tappat" alla inställningar så tillvida att de inte är verkställda. För går jag t.ex. in under tangentbordsinställningar eller i ATI Catalyst så är värdet rätt angivit men de har inte blivit verkställda. Det räcker då med att jag trycker på värdet så "refreshas" antagligen värdet och slår igenom.

Någon som vet vad jag måste göra för att den ska behålla inställningar? Väldigt irriterande att manuellt behöva gå igenom alla inställningar och verkställa dem varje gång...


06 apr 2013, 08:33
Profil
Användarvisningsbild

Blev medlem: 24 feb 2013, 20:09
Inlägg: 51
OS: Xubuntu
Svara med citat
Inlägg Re: Xubuntu tappar inställningar efter omstart
vanoss skrev:
Hej, jag har problem med min Xubuntu 12.10 64-bit.

Jag ställer in exempelvis följande:
  • Tangentbord (repeteringsfördröjning)
  • Underscan i ATI Catalyst
  • Bakgrundsbild

Men när jag startar om så har den "tappat" alla inställningar så tillvida att de inte är verkställda. För går jag t.ex. in under tangentbordsinställningar eller i ATI Catalyst så är värdet rätt angivit men de har inte blivit verkställda. Det räcker då med att jag trycker på värdet så "refreshas" antagligen värdet och slår igenom.

Någon som vet vad jag måste göra för att den ska behålla inställningar? Väldigt irriterande att manuellt behöva gå igenom alla inställningar och verkställa dem varje gång...


Kanske borde använde Grafikdriven som är default och se!

_________________
| Jag kör bara xfce. Hatar gnome och allt anant och speciellt KDE. Xubuntu är min favorit just för att jag inte lyckades installaera Arch och tänker inte försöka igen, Debian installatör fu**ar sönder all grub och boot. jag vet inte varför. Jag ska köpa SSD och installera xubuntu igen. |


16 jul 2013, 17:12
Profil
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd   [ 2 inlägg ] 

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Main Engineer for phpBB3: Bertie at phpBB.com © 2000 - 2002, 2005 - 2007, the Group behind the Open Source code of phpBB.
Designed by STSoftware, modified by Katt, Konservburk & Peetra. Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2011