Visa obesvarade inlägg | Visa aktiva trådar Aktuellt datum och tid: 28 nov 2020, 12:00



Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
 Unable to mount Elements 2T 
Författare Meddelande

Blev medlem: 26 jun 2008, 23:36
Inlägg: 130
OS: Ubuntu
Svara med citat
Inlägg Unable to mount Elements 2T
hej
jag köpte detta WESTERN DIGITAL Elements Desktop WDBAAU0020HBK och jag fick felet:
Error mounting: mount exited with exit code 12: Failed to read last sector (3907027119): Invalid argument
HINTS: Either the volume is a RAID/LDM but it wasn't setup yet,
or it was not setup correctly (e.g. by not using mdadm --build ...),
or a wrong device is tried to be mounted,
or the partition table is corrupt (partition is smaller than NTFS),
or the NTFS boot sector is corrupt (NTFS size is not valid).
Failed to mount '/dev/sdc1': Invalid argument
The device '/dev/sdc1' doesn't seem to have a valid NTFS.
Maybe the wrong device is used? Or the whole disk instead of a
partition (e.g. /dev/sda, not /dev/sda1)? Or the other way around?
jag har ubuntu 10.04
Tack på förhand


29 apr 2011, 18:13
Profil
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd   [ 1 inlägg ] 

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
cron
Main Engineer for phpBB3: Bertie at phpBB.com © 2000 - 2002, 2005 - 2007, the Group behind the Open Source code of phpBB.
Designed by STSoftware, modified by Katt, Konservburk & Peetra. Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2011