Visa obesvarade inlägg | Visa aktiva trådar Aktuellt datum och tid: 13 jul 2020, 08:16Svara på tråd  [ 22 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2
 Grupp för feedback och problem med BankID 
Författare Meddelande
Användarvisningsbild

Blev medlem: 08 feb 2009, 02:13
Inlägg: 3050
Ort: Luna
OS: Linux Mint
Utgåva: Vet inte/ingen utgåva passar
Svara med citat
Inlägg Re: Grupp för feedback och problem med BankID
micke_nordin skrev:
Pink Panther skrev:

Klart det finns. Om du har mer en dator och har de nya bankID på Windows datorn och du arbetar mest med din Ubuntu dator. Jag har .nge certifikat. Alla har inte som du. Vi kan av en eller annan anledning fortfarande avända oss av en dator med Windows.

Pink Panther

Nu var inte frågan om man skulle använda windows eller inte, utan om man måste anvädna just det id:t man har på sin windowsdator? Så vitt jag förstår är det väl enklare att skapa ett nytt? Åtminstonne hos Swedbank kan man väl dessutom ha flera id:n om man nu skulle ha flera datorer man vill legitimera sig ifrån. Men jag kanske har missat nått?

/Micke


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jag har Sparbanken Finn en självständig och fristående sparbank. Med en egen datorbank. Alla har inte Swedbank. Här skapar man inte bara ett nytt bankid i Ubuntulinuxmaskinen. Det är mycket omständligare du måste gå in till banken och be om ett nytt och få engångs koder för att komma vidare med en nystart. Skriva på papper. Jag kan därimot skapa ett nytt i Windowsmaskinen, med vad hjälper detta. Då är vi tillbaka på ruta ett.

Jag valde fel lösning från början. Om jag skapat ett bankid Ubuntumaskinen kan jag migrera till Windows. Inte tvärtom. Men så skall det för fan inte vara. Det är skandal.

Pink Panther

_________________
Öppen källkod är min passion, mitt hjärta och min själ.
Linux Mint 18 Sarah


25 maj 2009, 20:12
Profil

Blev medlem: 03 okt 2006, 00:03
Inlägg: 35
Svara med citat
Inlägg Re: Grupp för feedback och problem med BankID
Finnd det någon som lyckats med SEB/Telia e-leg under KDE4?
Själv har jag aldrig lyckats få det att fungera i Kubuntu överhuvudtaget. Nu senast provade jag att installera under Kubuntu 9.10 och KDE 4.3, men installationsskripet fungerar inte som avsett. Troligtvis beror detta på filsystemet under KDE, scriptet hittar inte eller hittar fel.


27 nov 2009, 15:43
Profil
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd   [ 22 inlägg ]  Gå till sida Föregående  1, 2

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Main Engineer for phpBB3: Bertie at phpBB.com © 2000 - 2002, 2005 - 2007, the Group behind the Open Source code of phpBB.
Designed by STSoftware, modified by Katt, Konservburk & Peetra. Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2011