Ubuntu Sverige
https://ubuntu-se.org/phpBB3/

Valberedning, Föreningen Ubuntu Sverige
https://ubuntu-se.org/phpBB3/viewtopic.php?f=22&t=45808
Sida 1 av 1

Författare:  bjoost61 [ 26 jan 2010, 13:53 ]
Inläggsrubrik:  Valberedning, Föreningen Ubuntu Sverige

Jag har blivit tillfrågad om jag vill agera valberedning i ett försök att få Föreningen Ubuntu Sverige att fortsätta sin existens.
Om ni är intresserade att hjälpa till i en ny styrelse så skicka ett PM till mig.

Jag tycker det är viktigt att detta medie för öppen källkod i allmänhet och Ubuntu i synnerhet finns kvar. Så låt oss alla hjälpa till för att det ska bli så.

Vill DU hjälpa till så hör av dig nu, det är bråttom!

Författare:  bjoost61 [ 03 feb 2010, 13:07 ]
Inläggsrubrik:  Re: Valberedning, Föreningen Ubuntu Sverige

Hittills har det varit väldigt dåligt med intresse, kan kanske bero på okunskap om vad föreningen sysslar med. Verksamheten kan enkelt förklaras så här:

"Föreningen Ubuntu Sverige, ett oberoende rättsligt institution, som bara jobbar med marknadsföring av Ubuntu. För att kunna genomföra olika projekt hos såväl http://ubuntu-se.org samt http://ubuntu.se behövs det en institution som kan ställa upp med resurser i form av pengar eller reklammaterial.
Föreningen försöker med hjälp av medlemsbidraget samt försäljning genom webbutiken att samla in medel som behövs för att kunna ge stöd till dom olika projekten."

Detta är viktigt för Ubuntus utveckling och kommer i slutändan alla användare tillgodo. Ska vi ha kvar denna funktion i den svenska Ubuntugemenskapen behövs frivilliga som kan arbeta i föreningen. Så åter igen ber jag att intresserade skickar ett PM till mig. Det är BRÅTTOM om inget radikalt händer riskerar föreningen att gå i graven vid årsmötet 28/2.

Björn

Författare:  cthulhu [ 03 feb 2010, 13:58 ]
Inläggsrubrik:  Re: Valberedning, Föreningen Ubuntu Sverige

Hade varit bra att veta vad exakt det är tänkt att man skall göra. Alltså hur mycket tid som förväntas att man lägger ner, och exempel på vanliga arbetsuppgifter.

Författare:  bjoost61 [ 05 feb 2010, 13:40 ]
Inläggsrubrik:  Re: Valberedning, Föreningen Ubuntu Sverige

Vet faktiskt inte. Har frågat en medlem i nuvarande styrelsen och han säger det är omöjligt att svara på då det helt beror på vilka uppgifter man står inför för tillfället.

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/