Ubuntu Sverige
https://ubuntu-se.org/phpBB3/

Migrera Inloggningsnyckelringen från Opera. Opera dog!
https://ubuntu-se.org/phpBB3/viewtopic.php?f=223&t=61409
Sida 1 av 1

Författare:  Städarn [ 22 feb 2019, 20:57 ]
Inläggsrubrik:  Migrera Inloggningsnyckelringen från Opera. Opera dog!

Hej.

Ja jag är urkass på det här. Ingen kommentar på det. :-X

I vart fall har jag i många år kört Opera men det är en gammal modell och det är inte säkert (jag kör 32-bit Linux Mint system så den uppdateras inte). Eftersom datorn har blivit lite ombyggd med bättre (men gammal) hårdvara så kan jag nu gå över till att köra med Firefox. Att exportera bokmärken och liknande skulle jag nog kunna få till men hur får jag över "Inloggningsnyckelringen" från Opera till Firefox? Det hade varit enklare än att skriva in alla lösenord och annat ytterliggare en gång.

Författare:  Städarn [ 17 mar 2019, 10:02 ]
Inläggsrubrik:  Re: Migrera Inloggningsnyckelringen från Opera. Opera dog!

Fick under fredagskvällen lite problem med min gamla webbläsare så jag fick gå in FireFox och logga in mig själv i på de sidor jag brukar vara inloggad på. Har ingen aning men om ni vill spekulera så följer informationen nedan (citerat från min tråd på E-forum).

OT om problemet: "Nå jag vet inte heller vad som hände. Det blev knas på rad...Hade laddat ner en sak under Firefox och hade Opera igång i bakgrunden. Gick tillbaka och upptäckte att den senare webbläsaren hade svårt att ansluta till en sida "opera kan inte öppna sidan just nu". Ok, Clam (virussökaren) är igång så det är väl kort om minne. Testade den strulande sidan i telefonen men den gick inte att öppna där heller. Ok, fel på sidan då. Men den fungerade ju i datorn med FF. (??). Stängde FF men ingen förändring. Startade om Opera men ingen förändring. Stängde av och startade upp datorn igen men Opera fortfarande "död".

Ungefär här väljer min router att spåra ur. Jag fick inget WiFi. Startade om den ett par gånger och resetade den ett par gånger då jag trodde webbläsarproblemet låg där (trots att FF fungerade fint). Fick tillbaka WiFi på min telefon och allt fungerade bra. FF fungerade bra. Opera är fortfarande oanvändbar på alla sidor och står bara och laddar i all oändlighet. Har tömt all historik utom kakor och har ingen aning om vad problemet är. Men nu har jag ju flyttat till FireFox". 

Sida 1 av 1 Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/