Visa obesvarade inlägg | Visa aktiva trådar Aktuellt datum och tid: 21 feb 2020, 14:16



Svara på tråd  [ 7 inlägg ] 
 Ta en 1:1 kopia av disken för att sen mounta den Vbox? 
Författare Meddelande
Användarvisningsbild

Blev medlem: 18 okt 2009, 10:50
Inlägg: 1824
Ort: Gränsfors
OS: Ubuntu
Svara med citat
Inlägg Ta en 1:1 kopia av disken för att sen mounta den Vbox?
Hejsan!

Någon som kan tipsa på ett snabbt och tillförlitligt program för att kunna ta en 1:1 kopia av ens Winbl0atdisk så att jag kan blåsa ren datorn från denna smitta och sen mounta upp den i Vbox?

Är lite halvt som halvt tvungen att använda Winbl0at genom jobbet. =/

//Kirill

_________________
Webmaster för
Cracker.se Linux, IT-säkerhet, Mac & Boxee Box!

Mina guider
http://ubuntu-se.org/phpBB3/viewtopic.php?f=19&t=56551


27 apr 2011, 15:46
Profil WWW
Användarvisningsbild

Blev medlem: 13 jun 2006, 13:42
Inlägg: 676
Ort: Malmö
OS: Ubuntu
Utgåva: 19.10 Eoan Ermine
Svara med citat
Inlägg Re: Ta en 1:1 kopia av disken för att sen mounta den Vbox?
clonezilla gör jobbet, men du lär få problem att boota upp windowsinstallationen på en annan dator - även om den är virtuell.


27 apr 2011, 18:50
Profil
Användarvisningsbild

Blev medlem: 18 okt 2009, 10:50
Inlägg: 1824
Ort: Gränsfors
OS: Ubuntu
Svara med citat
Inlägg Re: Ta en 1:1 kopia av disken för att sen mounta den Vbox?
ThinLizzy skrev:
clonezilla gör jobbet, men du lär få problem att boota upp windowsinstallationen på en annan dator - även om den är virtuell.


Mjoo förstår det =/ Polaren som slutade och gick över till en konkurrent tog den via Vmware men fick aldrig igång den sen. :P

_________________
Webmaster för
Cracker.se Linux, IT-säkerhet, Mac & Boxee Box!

Mina guider
http://ubuntu-se.org/phpBB3/viewtopic.php?f=19&t=56551


27 apr 2011, 19:07
Profil WWW
Användarvisningsbild

Blev medlem: 20 apr 2009, 16:07
Inlägg: 1526
Ort: Karleby, Finland
OS: Kubuntu
Svara med citat
Inlägg Re: Ta en 1:1 kopia av disken för att sen mounta den Vbox?
Men om du lägger Virtualmaskinen på samma datorn så känns det ju som om windowsen sku kunna fungera, all hårdvara är ju då samma.

_________________
peetra.mammapappa@gmail.com


02 maj 2011, 22:36
Profil WWW
Användarvisningsbild

Blev medlem: 18 okt 2009, 10:50
Inlägg: 1824
Ort: Gränsfors
OS: Ubuntu
Svara med citat
Inlägg Re: Ta en 1:1 kopia av disken för att sen mounta den Vbox?
Jo man tänker ju att det kan vara så... :) Men har inte gett upp allt ännu. :P

_________________
Webmaster för
Cracker.se Linux, IT-säkerhet, Mac & Boxee Box!

Mina guider
http://ubuntu-se.org/phpBB3/viewtopic.php?f=19&t=56551


03 maj 2011, 06:01
Profil WWW
Användarvisningsbild

Blev medlem: 13 jun 2006, 13:42
Inlägg: 676
Ort: Malmö
OS: Ubuntu
Utgåva: 19.10 Eoan Ermine
Svara med citat
Inlägg Re: Ta en 1:1 kopia av disken för att sen mounta den Vbox?
Peetra skrev:
Men om du lägger Virtualmaskinen på samma datorn så känns det ju som om windowsen sku kunna fungera, all hårdvara är ju då samma.


det är ej samma hårdvara.


03 maj 2011, 06:38
Profil

Blev medlem: 28 apr 2009, 20:47
Inlägg: 2550
Ort: Lund
OS: Arch Linux
Svara med citat
Inlägg Re: Ta en 1:1 kopia av disken för att sen mounta den Vbox?
Nej eftersom Virtualbox emulerar hårdvara. Men om man bara installerar gästtillägg ska det gå att använda vilken vbox-installation som helst på vilken dator som helst


03 maj 2011, 09:13
Profil
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Svara på tråd   [ 7 inlägg ] 

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
Main Engineer for phpBB3: Bertie at phpBB.com © 2000 - 2002, 2005 - 2007, the Group behind the Open Source code of phpBB.
Designed by STSoftware, modified by Katt, Konservburk & Peetra. Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2011